Datum:

17 maart 2022

Plaats:

Groningen

Tijd:

15:30

Impact Noord & SDG House Groningen

Gratis

Impact Café | Ondernemen met SDG’s

De SDG’s, oftewel de Sustainable Development Goals: We weten allemaal dat we met deze zeventien doelen de wereld een betere plek kunnen maken in 2030. Maar weet jij als ondernemer precies van de hoed en de rand? En nog belangrijker: weet jij hoe je met jouw bedrijf een bijdrage kunt leveren aan deze Duurzame Ontwikkelingsdoelen?

Tijdens het Impact Café dat Impact Noord en het SDG House Groningen op 17 maart organiseren, duiken we in dit onderwerp. Marloes Dekker leidt deze middag en introduceert ons in de SDG’s en het SDG House Groningen. Uiteraard hebben we ook een verhaal uit de praktijk: Impact Noord lid Jolijn Creutzberg van Vanhulley vertelt hoe zij met haar bedrijf bijdraagt aan de SDG’s. We sluiten af met Gert-Jan van Oosten van Enablemi die aan de hand van een voorbeeld laat zien hoe jij als ondernemer kunt starten met het verwezenlijken van jouw duurzaamheidsambities.

Zien we jou op 17 maart? Meld je hieronder aan.

Het Impact Café is een initiatief van Impact Noord (Dit keer in samenwerking met SDG House Groningen) en heeft een informele setting. Inspirerende sprekers worden uitgenodigd om te praten over uiteenlopende impactonderwerpen. Daarnaast is er volop ruimte voor vragen vanuit het publiek, interactie en om te netwerken.

Wanneer
17 maart 2022, 15:30 tot 17:00 uur

Waar
Het Kasteel, Melkweg 1, Groningen

Aanmelden
Zet 17 maart 2022, 15:30 uur alvast in je agenda. Aanmelden kan met de knop hieronder. Verdere info ontvang je daarna per mail.