Datum: 21 september 2021
Plaats: Groningen
Tijd: 16:00

Impact College #1

Het eerste Impact College van 2021 staat voor de deur! Rob van den Dool, CEO en founder van Yumeko en dr. Egbert Dommerholt, Lector Biobased Business Valorization schitteren op het programma.

Noord Nederland staat met kop voorop als het gaat om de transitie van lineaire naar circulaire economie. Dit is ontzettend goed te zien in Friesland, Groningen en Drenthe, waar ondernemingen en initiatieven met bossen uit de grond groeien.

Om deze beweging te ondersteunen organiseren Impact Noord, Hanze Hogeschool, HanzePro en de Rijksuniversiteit Groningen gezamenlijk een reeks impact college’s. Met op 21 september van 16:00 tot 17:30 uur het eerste Impact College waarin Rob van den Dool als praktijkspreker zijn verhaal zal vertellen.

Rob van den Dool ken je misschien van de sociale onderneming Yumeko. Als founder en CEO probeert Rob de wereld slapend te veranderen. Met fairtrade en biologisch beddengoed, duurzame dekbedden en verantwoorde bedrijfsvoering.

Inleidend zal er een wetenschappelijke introductie gegeven worden door Dr. Egbert Dommerholt, Lector Biobased Business Valorization. De wetenschappelijke introductie onderbouwt, ondersteunt en geeft context aan het praktijkverhaal van Rob van den Dool.

Wil je dit college niet missen? Kom fysiek naar de locatie op de Zernikecampus of volg het college online! Meld je aan via deze link.