Datum: 21 november 2019
Plaats: Growing Emmen
Tijd: 12:00

Impact Lunch: Sociaal Lokaal

Na het succes van de eerste Impactlunch op 4 juli bij Drentea bundelen Impact Noord en Ik Ben Drents Ondernemer opnieuw de krachten in Emmen voor een tweede Impactlunch. Dit keer hebben we als onderwerp: Sociaal Lokaal – impact maken dichtbij huis. We zijn te gast bij Growing Emmen. De impact lunch is onderdeel van de Impact Days in de gemeente Emmen.

Sociaal Lokaal – impact maken dichtbij huis

We kennen allemaal de voorbeelden van Tony’s Chocolonely, Mud Jeans en andere impact-ondernemers die de wereld willen veranderen. Maar de wereld veranderen – dat begint al om de hoek. Hoe kun je als ondernemer in Emmen socialer inkopen? Hoe haal je meer uit al het goede wat er al in Drenthe gebeurt? En hoe kunnen Impact Noord en Ik Ben Drents Ondernemer hierbij helpen?

De opzet van deze bijeenkomst is een netwerklunch. Impact Noord en IBDO zullen een korte inleiding verzorgen. Daarna zullen bezoekers van de lunch allemaal de gelegenheid krijgen zichzelf en hun bedrijf of organisatie kort voor te stellen en over genoemd thema met elkaar in gesprek te gaan, onder leiding van Jan Willem Wennekes en Floortje van Aken. De bijeenkomst biedt volop gelegenheid om met elkaar kennis te maken en zaken te doen!

Programma

12:00     Persmoment in Growing Emmen

12:15     Aanvang lunch, korte opening door Impact Noord en Ik Ben Drents Ondernemer

12:30     Speeddate/netwerken in 2 – 3 kleinere groepen: voorstelronde en uitwisseling

13:00     Uitwisseling tussen de groepen

13:15     Hoe kunnen IBDO en Impact Noord verder helpen?

13:30     Uitgebreid gelegenheid om te netwerken en te lunchen

14:30     Einde bijeenkomst (en aanvang workshop bij Toolbox)

Aanmelden

Helaas is aanmelden niet meer mogelijk.