Datum: 4 juli 2019
Plaats: James Cookstraat 20, Emmen
Tijd: 12:00

Impactlunch: een introductie van impact-ondernemen

Ondernemen met impact: wat is dat eigenlijk? Kun je maatschappelijke problemen oplossen en tegelijkertijd geld verdienen? Hoe dan? Wanneer ben je eigenlijk een impact-ondernemer? En met welke specifieke uitdagingen krijg je te maken als je onderneemt met maatschappelijke impact? Daarover gaan we het hebben tijdens de ‘Impactlunch’ van Impact Noord en Ik Ben Drents Ondernemer op 4 juli bij Drentea in Emmen.

Aan het woord komen twee ondernemers: Adriaan Pals van Toolbox en Eric Luisman van Drentea. Zij vertellen over hun bedrijf, hun drive, de maatschappelijke impact die ze willen realiseren en over de hindernissen die ze daarbij moeten nemen. Ook gaan zij aan de hand van inspirerende voorbeelden met gasten in gesprek over de kansen die er liggen in de betekeniseconomie.

Impact Noord en Ik Ben Drents Ondernemer zijn aanwezig om een toelichting te geven op de mogelijkheden die er zijn voor ondernemers op het gebied van netwerk, financiering en advies.

Een uitnodiging met programma en aanmeldmogelijkheid volgt binnenkort. Weet je nu al zeker dat je erbij wilt zijn ? Gebruik dan de aanmeldknop!