Datum: 20 mei 2021
Plaats: Online
Tijd: 16:00

Kennissessie online ondernemen met Impact

Heb jij vragen over de online marketing, communicatie of sales van je bedrijf? Wil je een (volgende) stap maken met online ondernemen maar weet je niet waar te beginnen of hoe dit aan te pakken? Laat je inspireren door voorbeelden uit de praktijk en tips van marketing expert Bart Joling van marketingbureau Ten Stripes! Meld je gratis aan voor de online ‘Kennissessie online ondernemen met impact’ op donderdag 20 mei van 16.00-17.15 uur.


Het volgende staat voor je op het programma:

 • Welkom namens Jan Willem Wennekes van Impact Noord.
 • Introductie WOO-Groningen door Annette Dupree, projectleider WOO-Groningen.
 • De Online Ondernemen Quiz: Test en deel je kennis over online ondernemen
  door Han Berrelkamp, coördinator bij WOO-Groningen, en studenten van WOO-Groningen.
 • Jelle van der Mijl van Mondmaskerproducent.nl
  Het Groningse Eco Textieldruk van ondernemer Jelle van der Mijl was actief als producent van merchandising artikelen voor festivals, podia en bands. Toen dat door Corona stilviel, zijn ze zich gaan toeleggen op de productie van mondkapjes van zeer goede kwaliteit onder de naam Mondmaskerproducent.nl. Dat zorgde naast allerlei productietechnische en logistieke uitdagingen, voor uiteenlopende vragen op online marketing gebied. De ondernemer ging samen met studenten via een Sprinttraject vanuit WOO-Groningen aan de slag om die vragen het hoofd te bieden en een vervolgstap te maken in zijn online ondernemen. De studenten gaven adviezen op het gebied van website, vindbaarheid en social media die Jelle nu opvolgt. Tijdens de kennissessie vertelt Jelle hoe het traject via WOO-Groningen zijn online onderneming verder heeft gebracht.
 • Bart Joling van online marketingbureau Ten Stripesen studenten van WOO-Groningen.
  De casus van Mondmaskerproducent.nl wordt besproken. Welke stappen zijn hier genomen om succesvol online te ondernemen en welke tips hebben zij voor andere ondernemers?
 • Gelegenheid tot het stellen vragen.
 • Hoe kun je gebruik maken van WOO-Groningen? door projectleider Annette Dupree.
 • Afsluiting door Jan Willem Wennekes van Impact Noord.

 

Aanmelden kan via onderstaande link