Datum: 23 mei 2019
Plaats: Amsterdam
Tijd: 09:00

NRC Live Impact Day

Hoe kun je succesvol, maatschappelijk, sociaal en duurzaam ondernemen als dat niet de core business van je bedrijf is? Hoe benut je de ESG’s (Environmental, Social & Governance) maximaal voor een toekomstbestendig bedrijf? Wat zijn de beste strategieën? En hoe veranker je ze in de kern van de organisatie op korte en lange termijn? Sinds 2018 moeten de grootste bedrijven in Nederland verplicht openheid geven over milieu- en maatschappelijk beleid zo heeft de Europese Raad bepaald. Daarmee wordt ondernemen met impact de nieuwe norm.

Tijdens deze conferentie duik je in de succesfactoren, businessmodellen en valkuilen van impactvol ondernemen en leer je van grote denkers, topondernemers en frisse start-ups die het verschil maken.

Wat je meeneemt van deze conferentie:
• Het grote verhaal – waarom duurzaam ondernemen noodzakelijk is voor een toekomstbestendig bedrijf
• Inzicht in verschillende strategieën voor de kern van je bedrijf.
• Praktijkvoorbeelden en cases van duurzame impact én winst.
• Antwoord op vraag: hoe dan? Met workshops over o.a. impactmanagement, methodes en businessmodellen.

Circular Business Challenge Impact award 2019
Tijdens de Impact Day wordt ook de Circular Business Challenge Award uitgereikt. Drie finalisten pitchen op het podium hun Product-as-a-Service (PaaS) oplossing voor de toekomst. Ben jij of ken jij iemand met een goed idee á la Swapfiest, Bundles of Fairphone? Aanmelden kan tot uiterlijk 15 april 2019.

Mis deze dag niet!

Laat je wakker schudden over toekomstbestendig ondernemen met duurzame impact én winst.