Datum: 29 november 2019
Plaats: De Holm, Streekweg 41, Den Andel
Tijd: 14:00

Proeverij Dialogen in het Dorpshuis

Wat?
Een proeverij van onze methodes voor online en offline dialoog, over wat er leeft in jouw wijk of dorp of kern bijvoorbeeld op het gebied van klimaat, energie en duurzaamheid. Georganiseerd door Pentascope en Synthetron.
Wie?
Voor iedereen die te maken heeft of krijgt met het organiseren van verbinding en draagvlak. Zoals (actieve) bewoners, medewerkers van gemeente, woningbouwcorporaties en/of andere maatschapelijke instellingen.
Hoe?
Eerst online, vanaf je eigen PC, laptop of tablet met een dialoog van Synthetron. Een efficiënte en digitale manier om in 1 uur met elkaar gedachten uit te wisselen en te komen tot gemeenschappelijk inzicht. Daarna offline, met elkaar, op basis van de resultaten van de online dialoog. Met gespreksleiders en trainers van Pentascope en Synthetron. We laten je ervaren wat de kracht is van luisteren in een goed begeleid gesprek. En daar nemen we de tijd voor. Doe mee en leer van elkaar!

Meld je aan, dan sturen wij je de gegevens om mee te doen! Wil je alleen virtueel meedoen? Dat kan ook! Hoe? Geef het aan bij je aanmelding, dan regelen wij dat en laten je weten hoe je dan meedoet.