Plaats: Groningen

Rondleiding bij iederz (leden only)

Alleen voor leden van Impact Noord stelt iederz haar deuren open voor een rondleiding! De datum volgt z.s.m.

Tijdens deze rondleiding zal iederz vooral laten zien en vertellen wat zij doen als bedrijf en op welk manier zij kunnen bijdragen aan social impact. Iederz biedt een ‘beschutte’ werkomgeving voor mensen met een arbeidsbeperking. Zij kunnen hier hun eigen geld verdienen en onafhankelijk worden van uitkerende instanties. Dit gebeurt zowel intern bij iederz in het beschutte bedrijf als extern op detacheringsbasis.

Naast de ‘beschutte’ doelgroep, die onder contract staat bij iederz, komen er steeds meer doelgroepen richting iederz om aan hun werknemersvaardigheden te werken en arbeidsfit te worden. Deze groep wordt vervolgens binnen het netwerk van iederz verder geholpen richting scholing en/of (praktijk)leren.

Om mensen betaalde, passende arbeid te bieden is iederz constant op zoek naar uitbreiding van haar werksoorten. Het gaat dan om zowel grote als kleine opdrachten, die ofwel intern ofwel extern uitgevoerd kunnen worden. Iederz doet op haar eigen locaties momenteel montage en om- en verpakwerk voor grote bedrijven zoals Rituals en Les Chevaliers, maar ook kleine opdrachtjes voor zzp’ers. Daarnaast zijn er bij tientallen bedrijven in stad en ommeland mensen uit de beschutte doelgroep in dienst. Een aantal bedrijven, zoals bijvoorbeeld Cycloon en Niemeyer, hebben zelfs hele afdelingen gereserveerd voor medewerkers van iederz. Hoe ze dit doen en welke mogelijkheden zij hierin zien, bespreken ze graag met geïnteresseerde leden van Impact Noord.

Let op: vanwege de strenge coronamaatregelen, kunnen er maximaal zes mensen tegelijk deelnemen aan de rondleiding. Meld je aan als je interesse hebt, dan sturen we je binnenkort een mail met de officiële uitnodiging met datum en tijd!