Datum: 7 december 2022
Plaats: Groningen
Tijd: 15:00

Unlock Groningen

Op zoek naar een creatief talent, of een groter netwerk van creatieve freelancers uit Groningen? Of juist heel veel creatieve input op jouw vraagstuk? Don’t stop (sustaina)believin’, want op 7 december haalt Mooiedingenmakers de creatieve sector van Groningen van het slot! Als kartrekker van jouw duurzame ambities nodigen we je uit om je verhaal en behoefte te delen tijdens UNLOCK. Je publiek? Zo’n 150 creatieve freelancers die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben.

In de zaal vind je freelancers uit de creatieve sector van Groningen. Dit zijn allerlei soorten makers en denkers en bouwers en verbinders: ontwerpers, fotografen, theatermakers, storytellers, contentmakers, programmeurs, codekloppers, schrijvers, producers en alles daar tussenin. Deze makers zijn op zoek naar nieuwe klussen en nieuw netwerk in duurzaamheid. Die interesse in duurzaamheid is heel breed: groen, sociaal, divers, lange termijn, innovatie. Alles dat we belangrijk vinden voor de wereld van morgen.

Op dit not-so-awkward netwerkevent ontmoeten creatieven uit de provincie Groningen de kartrekkers van duurzame projecten, bedrijven en
bewegingen.

Het programma:

  • korte pitches van duurzame initiatieven + q&a
  • presentatie vraagstukken van duurzame initiatieven aan de zaal
  • panelgesprek over duurzaamheid x creativiteit
  • speeddates met creatieven op basis van jouw vraagstuk

 

UNLOCK wordt georganiseerd door Mooiedingenmakers in samenwerking met gemeente Groningen en netwerkpartner Groener Groningen. Mooiedingenmakers is met meer dan tweehonderd creatieve makers het grootste creatieve netwerk van het Noorden. Netwerkpartner Groener Groningen verbindt bedrijven met gemeente, inwoners en voor UNLOCK aan creatieven.

Meer info