Datum: 28 april 2022
Plaats: Groningen
Tijd: 19:00

Venture Class

Wil je leren van een lokale ondernemer? Het ecosysteem in Groningen heeft een ondernemend karakter en houdt van succesverhalen zoals deze. Met veel plezier kondigen Venture Lab en UGCE hun volgende VentureClass aan op donderdag 28 april met Henkjan Bijmolt, een ondernemer in hart en nieren en oprichter van Gadero.

Henkjan laat zich het beste omschrijven als iemand die vol ideeën zit en die het liefst zonder al te veel voorbereiding uitvoert. Hij is vooral bekend van het bedrijf Gadero, dat hij in 2013 oprichtte. Gadero is een online winkel voor het kopen van hout. Toen hij begon, verklaarde de meeste mensen hem voor gek omdat hij verwachte dat mensen online hout zouden kopen. Echter lachte hij het laatst… 10 jaar later was Gadero uitgegroeid tot een groot bedrijf met 200 medewerkers, klanten in 6 landen en een omzet die de 40 miljoen zou overstijgen. Ondanks het succes besloot Henkjan in maart 2022 Gadero te verlaten. Hij kwam erachter dat zijn passie meer ligt in het start-up fase, waar hij kan werken aan nieuwe en frisse ideeën.

Gadero was niet het enige waar Henkjan mee bezig was. Eerder richtte hij het affiliatenetwerk Cleafs op en het online reisbureau Travelmap. Ook richtte hij Cookinglife.nl, haxo.nl en bedrijfspand.com op. De gemeenschappelijke factor in deze uiteenlopende ondernemingen, is dat hij vooral denkt in online oplossingen. Uiteraard zit hij ook nu niet stil en kunnen we zeker nog meer verrassende ondernemingen verwachten.

Al met al heeft Henkjan zo’n 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven in verschillende sectoren en op donderdagavond zal hij zijn unieke tien tips voor ondernemers geven op basis van zijn ervaringen en kennis. Dit wil je zeker niet missen!

Programma
19:00 – Inloop
19:30 – Introducties
19:45 – VentureClass
21.00 – Einde van VentureClass
21.00 – Netwerken & Drankjes

Zorg dat je je aanmeldt en reserveer je plek!

Goed om te weten: De Venture Class wordt in het Engels gegeven