Datum:

25 maart 2021

Plaats:

Online

Tijd:

19:30

Stam BV

Gratis

Webinar: Autisme werkt, leven en werken met autisme

Nationale Autismeweek
Stam is een specialist bij het vinden en/of behouden van een passende baan voor mensen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS). Daarvoor heeft Stam speciaal opgeleide jobcoaches en zoekt ze steeds mogelijkheden om autisme in relatie tot arbeid een podium te geven. De Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) is dé vereniging die zich inzet voor de belangen van mensen met autisme en hun naasten. In de aanloop naar de Nationale Autismeweek 2021 organiseert Stam samen met de NVA het webinar Autisme werkt; leven en werken met autisme door Bart Trouw. Wij nodigen u van harte uit voor deze boeiende en leerzame webinar op donderdag 25 maart 2021.

Programma
19.30        Welkom door Kirsten Adema, voorzitter NVA-Friesland
19.40        Bart Trouw vertelt
20.40        Gelegenheid tot het stellen van vragen
21.00        Afsluiting

Aanmelden
Aanmelden kan uiterlijk dinsdag 16 maart 2021 hier of via onderstaande button. Voor vragen kunt u mailen naar info@stambv.com

Bart heeft de hbo-opleiding Diermanagement afgerond en werkt met ondersteuning van Stam bij een ecologisch adviesbureau. Bart vertelt zijn eigen verhaal over het zoeken, vinden en behouden van werk. Hij geeft inzicht in zijn manier van leven die nodig is om werk en privé te combineren. Zijn verhaal inspireert!