Datum: 6 juli 2021
Plaats: Online
Tijd: 15:30

Webinar: Hoe vind ik mijn eerste klant

Van andere bedrijven leren

Veel ondernemers die innovatieve circulaire producten en diensten aanbieden zijn op zoek naar een launching customer. Een goede launching customer kan een belangrijke rol spelen bij de marktintroductie en de verdere ontwikkeling van een innovatie.

Maar voor organisaties is het niet vanzelfsprekend of eenvoudig om op te treden als launching customer. Zo is er soms een sterke focus op het vermijden van risico’s en budgettaire overschrijdingen. Versnippering van afdelingsbudgetten kan het moeilijk maken te rekenen met Total Cost of Ownership. En soms lukt het opstarten van een pilot, maar ontbreekt er een opschalingsplan voor verdere uitrol en blijft de wens voor bewezen oplossingen na afronding van een pilot groot.

In dit webinar op dinsdag 6 juli 2021 leren bedrijven met een innovatief, circulair product of dienst van elkaars ervaringen. Hoe vind je als circulair bedrijf je eerste klant?

Meld je aan voor dit webinar via het formulier onderaan deze pagina.

Waarom je hierbij wilt zijn

Je leert van andere circulaire bedrijven hoe zij hun (eerste) klant hebben gevonden. We gaan daarbij in op de do’s en don’ts.

Voor wie?

Voor bedrijven met een innovatief circulair product of dienst die op zoek zijn naar hun eerste klant.

Programma

  • 15:30 – 15:40: Introductie
  • 15:40 – 16:00: Best practice aan de hand van een casus
  • 16:00 – 16:30: Kennisdelen – ervaringen uitwisselen