Winnen zonder strijd – gratis webinar met 5 tips voor conflicthantering

Datum: 16 mei 2019
Plaats: Online
Tijd: 10:00

Winnen zonder strijd – gratis webinar met 5 tips voor conflicthantering

Winnen zonder strijd: 5 tips voor conflicthantering

Conflicten horen bij het leven. Je vindt ze overal en op elk niveau, in je werk en privé. In contact met klanten, directe of indirecte collega’s. In het bestuur, managementteam of op de werkvloer. In je partnerrelatie, gezin of familie. In je straat, dorp of stad.

Bij een conflict kunnen emotionele verstrengelingen zich in korte tijd snel opbouwen. Verwijten vliegen over en weer. De communicatie wordt gekleurd door oordelen, eigen emoties en pijn. Wellicht ervaar je een schok: hoe kan de ander dit doen? Dit alles maakt het lastig om de ander te verstaan. Je ervaart een gebrek aan ruimte.

Impact ondernemen en leidinggeven vragen om duurzame relaties. Als ondernemer of leidinggevende is het niet altijd mogelijk om conflicten te voorkomen. Wel kun je kiezen hoe je ermee omgaat. Waar ligt jouw verantwoordelijkheid in het omgaan met conflicten? En wat is wel en niet verstandig om te doen?

Tijdens dit webinar nodigt psycholoog en socioloog Wendy van Mieghem je uit om je eigen omgang met conflicten te onderzoeken. Ook geeft Wendy 5 tips voor het omgaan met conflicten op een constructieve manier: winnen zonder strijd.

Het webinar is interessant voor ondernemers en leidinggevenden die behoefte hebben aan het verdiepen van hun menselijke kennis.

Doe je mee? Inschrijven kan hier.

Het webinar is t/m zaterdag 18 mei terug te kijken. Wel eerst even aanmelden natuurlijk.

Hartelijke groet,
Wendy van Mieghem – Bewustleven.eu