Datum: 13 oktober 2022
Plaats: Noorderpoort Hotspot, Groningen
Tijd: 16:00

WOO inspiratiesessie: Bereik je doelgroep met waardevolle content!

Hoe haal je als mkb-ondernemer meer uit de online marketing van je bedrijf? Hoe trek je de aandacht van potentiële klanten en blijf je onder de aandacht van bestaande klanten? En wat zijn de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van digitale marketing?

WOO-Groningen organiseert voor mkb-ondernemers elke derde donderdag van de maand de WOO-Inspiratiesessies. Digitale marketing experts praten je elke maand bij over specifieke trends en ontwikkelingen op het gebied van digitale marketing. Om jou als ondernemer inspiratie en praktische handvatten te geven om je bedrijf ook online tot een (nog groter) succes te maken, met onderwerpen als SEO, online adverteren, social media, UX-design, data, privacy en nog veel meer! We organiseren de sessies samen met de expertpartners van WOO-Groningen. Bureaus in en om Groningen die elke dag bezig zijn met het inspireren van hun klanten en volgers.

Hoe zorg je als mkb-ondernemer dat jouw content inspeelt op de behoefte van je potentiële klant zonder dat je je product of dienst (ongevraagd) aan hen probeert op te dringen? Via de inbound marketing methode! Via een slimme inbound strategie zorg je er namelijk voor dat jouw online bezoekers inzichten, informatie en antwoorden krijgen over de onderwerpen waar ze naar op zoek zijn. Zo gaan bezoekers je zien als autoriteit in je vakgebied en kan jij deze bezoekers converteren naar klanten! Bovendien zet de methode in op duurzame relaties met klanten omdat je ze de juiste oplossingen geeft voor de problemen die ze hebben. Zo wordt je klant je grootste fan!

Tijdens de WOO-Inspiratiesessie op donderdag 13 oktober vertellen marketing specialisten Nick Lukassen en Wouter de Vries van creatief digitaal bureau Frissekom hoe je inbound marketing kunt inzetten voor jouw bedrijf en welke technieken je nog meer kunt toepassen als aanvulling hierop. Ook nemen ze je mee in de laatste trends en ontwikkelingen op dit gebied. Uiteraard is er tijdens de sessie alle ruimte om vragen te stellen. De experts beantwoorden ze graag en delen graag hun tips voor jouw bedrijf.