Handelsweg 16

9482 WE Tynaarlo

0592-530953

Over Afier

Accountants met oog voor de menselijke maat

Afier werkt mensgericht, volgens het principe ‘mensen-voor-cijfers’. Automatisering, communicatiemiddelen, controleaanpak en financiële middelen zijn allemaal gericht op het realiseren van dromen van mensen.

Afier is een sociale werkgever, gericht op werkgeluk van aankomend accountants, IT-auditors en belastingadviseurs. Afier scoorde in de SRA Cultuurscan 91% op mensgerichtheid. Daarmee is ze binnen SRA een koploper als het gaat om samenwerken.

Afier werkt voor instellingen voor onderwijs, kinderopvang, cultuur, musea, schuldhulpverlening en diverse zorginstellingen. Afier werkt voor instellingen met een CBF-keurmerk en andere goede doelen. Afier ondersteunt met werkzaamheden en kennis Stichting Geef een Koe, Stichting Groningen Verwelkomt, Stichting Museum de Duikelaar en Stichting Kunsthuis Venendal.

We dragen graag bij aan het realiseren van dromen en willen daarbij werken via de ‘menselijke maat’.

Afier Accountants voor Mens + Maatschappij is gericht op bedrijven en instellingen die een breed rendement nastreven. Naast financieel rendement wat bijdraagt aan het voortbestaan van een onderneming of instelling zijn er andere veelal maatschappelijke doelen. Afier stimuleert bij haar opdrachtgevers gericht zijn op (enkele) SDG-doelen en ook dat ze rapporteren over de ontwikkeling van deze doelstellingen.

Afier is gespecialiseerd in proportionele controles. Onze rapportages zijn zeer leesbaar. Afier heeft veel kennis van Exact (Online), Afas, Visma/Accountview en MS Dynamics en deelt deze kennis ook middels cursussen. Afier IT Auditors verzorgt ISAE-certificering van IT-processen of IT-bedrijven.