Boterdiep 63

9712 LK, Groningen

06-42127520

Over Alexander Impact

Maakt jouw impact zichtbaar!

Impactonderzoek helpt je inzicht te krijgen in de bijdrage van jouw organisatie aan de maatschappij. Of je nu maatschappelijk verantwoord wilt ondernemen, als overheid effectiever impact wilt maken met beschikbare middelen of als organisatie jouw maatschappelijke doelen en resultaten wilt verbeteren: met inzicht bereik je betere resultaten.

Alexander kijkt verder dan alleen het financiële resultaat van je organisatie: ze maken je maatschappelijke impact inzichtelijk en vergroten deze. Zo wordt je organisatie sterker, aantrekkelijker en relevanter voor de toekomst. Bovendien werken je samen aan een betere wereld en een fijnere maatschappij.

Alexander maakt jouw impact op heldere en aantrekkelijke wijze inzichtelijk. Daarbij laten ze niet alleen zien wat je hebt bereikt, maar ook wat goed heeft gewerkt voor jullie. Zo helpt deze nieuwe kennis – aanpassingen in strategie, beleid of werkwijze – je bij het vergroten van je impact.

Wij geloven in andere waarden naast economische waarde en geloven dat resultaat ook moet worden afgemeten in wat je voor de maatschappij betekent: maatschappelijke impact.

Alexander is een buro van impactwetenschappers. Mensen die vanuit hun verschillende achtergronden en expertises complexe vraagstukken terugbrengen tot eenvoudige delen. Als actie-onderzoekers werken zij samen met de klant aan een mooiere maatschappij, waarin de waarden centraal staan waarvoor mensen echt hun handen uit de mouwen willen steken.