Westdorperstraat 2b

9443 PB Schoonloo

06-11122062

Over Anton Bardie | Waardevolle streken

Anton onderneemt in waardevolle streken. Streken, dorpen en buurten zitten vol waarde. Zoals prachtige mensen, de unieke plekken, de levendige verenigingen en de broodnodige voorzieningen. Samen staan ze sterk in het leefbaar houden van hun streek. Ze halen er uit wat er in zit. En Anton helpt hier graag bij. Met ondernemerschap, humor en creativiteit.

Gemeenschapszin

Een buurt of streek is steeds vaker het podium voor ondernemerschap. Of het nou gaat om een dorpshuis, coöperatie of andere bewonersinitiatief: samen impact maken is steeds belangrijker voor een leefbare en waardevolle buurt. Anton kan jullie hierbij helpen. Samen ontwikkelen we een duurzaam verdienmodel voor jullie sociale onderneming in de groeiende betekeniseconomie. Samen ontdekken we waardestromen die helpen bij het maken van impact. Met andere mensen die dezelfde droom hebben als jullie.

Anton richt zich met zijn onderneming op buurtondernemerschap en gemeenschapszin en het liefst op een combinatie hiervan

In de huidige digitale, individuele en afstandelijke tijd heeft onze gemeenschapszin het zwaar. Deze tijd schreeuwt om echte ontmoetingen en verbondenheid. We herkennen ons allemaal in het spreekwoord: ‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder’. Een toekomstbestendige buurt of streek kan niet zonder mensen die zich samen willen inzetten. Mensen die intrinsiek gemotiveerd zijn om een handje te helpen. Anton kan jullie helpen om deze mensen ECHT samen te brengen en te prikkelen om mee te doen.