Zuiderdiep 34

Nieuw-Buinen

0599 - 212170

Een duurzame meerwaarde leveren aan de leefomgeving. Dat is wat we doen. Avitec is er voor het ontwerpen, aanleggen, beheren en onderhouden van onze gezamenlijke leefomgeving, met oog voor de optimale balans van mens, dier en natuur. Met 30 jaar ervaring en alle expertises in huis, levert Avitec een totaalconcept van kwaliteit.

Met een vast en vakkundig team realiseren we werken efficiënt en resultaatgericht. Van ontwerp tot uitvoering heeft Avitec alle disciplines in eigen huis. We werken nauw samen met opdrachtgevers en hebben oog voor de omgeving van het project. Wij houden van korte lijnen en heldere communicatie.

Samen het verschil maken voor een duurzame toekomst!

Infra & Milieu. Aanleg, onderhoud en beheer infrastructurele werken en cultuurtechnische werken
Advies & Techniek (intern). Ontwerp, advies & voorbereiding Rioolservice. Camera inspectie, reinigen, detectie & pomponderhoud
Bouw. Nieuwbouw, verbouw, renovatie, onderhoud en reparatie
Milieu+. Recycling & verwerking van puin, groen, grond & afval Groen. Beheer & onderhoud van groenvoorzieningen.

Avitec Groen draait vrijwel volledig op medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt (WSW). Binnen Avitec Infra & Milieu zijn een aantal medewerkers werkzaam die op basis van SROI bij ons zijn gestart. In ieder geval 3 anderstalige collega’s hebben inmiddels een vaste aanstelling. Daarnaast proberen we middels eigen opleidingscentrum Avitec Academy, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en jongeren een basis te bieden om met een BBL opleiding te starten.

In de samenleving van morgen is duurzaamheid het nieuwe normaal. Duurzaam gaat verder dan alleen hoge kwaliteit leveren die langere tijd meegaat. Duurzaam gaat over omgeving, over mens en milieu.