Gedempte Singel 9

9401 JM Assen

0592 48 28 47

Brownies&downieS staat voor puur. Puur in al haar facetten. Onze medewerkers zijn oprecht, enthousiast en puur. Maar ook de producten waar wij mee werken voor onze lunchgerechten zijn vers en ambachtelijk. De combinatie van deze bijzondere medewerkers en ambachtelijke gerechten maakt ons het leukste lunchrestaurant van Assen. Een bezoekje aan ons is een ware beleving dat zeker de moeite waard is.

Bij ons kunt u terecht voor een goede lunch, gebakje of high tea. Maar ook bieden wij catering (op locatie) zoals een lunchbuffet, borrel of diner. Neem eens contact op voor de mogelijkheden en we maken graag een passende offerte voor uw aanvraag.

Puur is perfect!

Doordat wij werken met onze bijzondere medewerkers geven wij hun een kans om mee te doen in de maatschappij. Ze zijn volwaardig lid van ons team en mogen alle taken binnen hun mogelijkheden uitvoeren in ons restaurant. Deze bijzondere medewerkers dragen het bedrijf en zorgen met een grote glimlach en inzet voor de beste gastvrijheid die je ooit hebt mogen ervaren!