Tingietersstraat 1

8601 WJ Sneek

0515 - 48 49 99

Over Empatec

Werken is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Maar bij Empatec zien we dat iedereen een steentje kan bijdragen en dat werken gelukkig maakt.

Op je werk ontmoet je mensen, voel je je gewaardeerd en kun je je ontwikkelen. Bij Empatec bieden we die goede werkplek én leveren we kwaliteit voor onze opdrachtgevers. Zo werken we met ISO9001, SKAL en FSSC 22000 certificering waarmee we voldoen aan hoge standaarden voor professionaliteit, kwaliteit en duurzaamheid. Op deze manier leveren we waarde voor het bedrijfsleven en werkgeluk voor onze mensen en de samenleving.

Op je werk ontmoet je mensen, voel je je gewaardeerd en kun je je ontwikkelen.

Empatec is lid geworden van Impact Noord om zich aan te sluiten bij een groep gelijkgestemde organisaties die de wereld een stuk beter willen maken voor de generaties na ons. Vanuit het gedachtengoed van sociale inclusie draagt Empatec hierin een steentje bij. Empatec maakt hiermee impact op verschillende niveaus. We creëren een inclusieve werkomgeving door mensen met een grotere uitdaging op de arbeidsmarkt te helpen ontwikkelen. Zo verrichten ze waardevol werk, waardoor ze bijdragen aan de maatschappij en hun eigen welzijn verbeteren. En met het ondersteunen van het bedrijfsleven met ons vakmanschap in verschillende disciplines, kunnen bedrijven op hun beurt invulling geven aan hun SROI-doelen.