Atoomweg 6B

9743 AK Groningen

050 820 04 92

Over Grunneger Power

Groene energie, opgewekt dóór en vóór Groningers

Lokaal, eerlijk en betaalbaar

Grunneger Power zorgt ervoor dat iedereen kan meedoen om Groningen duurzaam te maken. Wij helpen concreet met het besparen, opwekken en gebruiken van groene energie. Zo investeren we samen in een duurzaam Groningen en een mooiere wereld. Hiermee wordt energie groener en ook weer van onszelf!

Doe mee met Grunneger Power!

Wij zijn een energiecoöperatie uit Groningen. We leveren groene energie die wordt opgewekt dóór Groningers, vóór Groningers. Onze winst investeren we in nieuwe, duurzame projecten in de buurt. Hiermee dragen we bij aan de werkgelegenheid in de regio.

Wij verkopen onze energie om Groningen te verduurzamen. De stroom die we leveren is 100% groen. We helpen zoveel mogelijk mensen om energie te besparen en om hun eigen energie op te wekken. Zo maken we Groningen samen duurzaam.

Wij leveren energie tegen een scherpe prijs. Want groene energie uit Groningen is niet duur. Wij hebben geen grote kantoren en dik betaalde directeuren. We stunten niet met tijdelijke aanbiedingen. Iedere klant betaalt dezelfde prijs. Dat maakt ons betaalbaar.