Warmoltslaan 6

9752 GR Haren

0592-266050

Over New Nexus

Wij maken organisaties slimmer, mensen blijer en de wereld mooier. IT’s our DNA.

Voor de verandering
New Nexus is een IT-bedrijf dat organisaties helpt om continu te vernieuwen door slim gebruik te maken van technologie en data in combinatie met verandermanagement. Want dat blijft nou eenmaal mensenwerk.

Sociaal ondernemerschap zit in ons DNA; In ons Rijnlands organisatiemodel waarbij morgen belangrijker is dan de winst van vandaag; In onze focus op vertrouwen, vrijheid, verantwoordelijkheid en verbinding dat leidt tot duurzame samenwerking. En in onze dienstverlening waarmee we klanten helpen om zelf impact te maken. Zo maken we organisaties slimmer, mensen blijer en de wereld mooier.

Zo maken we organisaties slimmer, mensen blijer en de wereld mooier.

Medewerkers bepalen zelf onze impact
Een van de uitingsvormen van dit sociaal ondernemerschap zijn onze focusgroepen. Hierin bepalen en ontwikkelen medewerkers zelf initiatieven die bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling, onderlinge saamhorigheid en de maatschappij. Ik, wij, zij noemen we dat. Zo wordt een deel van onze winst en tijd democratisch verdeeld. Hieruit is bijvoorbeeld ook onze Buster Foodtruck ontstaan die te huur is voor festivals en zakelijke evenementen.

Van een hobbyproject is deze gepimpte Engelse dubbeldekker inmiddels een leerwerkplek geworden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, of leerlingen die op zoek zijn naar een korte praktijkstage. Door één of meerdere dagen mee te draaien in onze foodtruck leren ze onder professionele begeleiding verschillende aspecten van het horecavak. De deelnemers hebben een onvergetelijke ervaring en bouwen zelfvertrouwen op om de volgende stap te zetten. En de inhurende organisatie kan zo met zijn event ook impact maken.

Lees meer over onze impact op www.newnexus.nl/reilen-en-zeilen

IT’s our DNA