Heerenveen, Groningen, Zwolle, Hoogeveen

0513-657140

Over Stam BV

De weg naar passend werk

Iedereen heeft recht op passende en betaalde arbeid. Dus ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, degenen die door een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking moeilijk een geschikte baan kunnen vinden. Stam weet hoe je die afstand tot de arbeidsmarkt overbrugt. We nemen drempels weg en helpen bij het zoeken naar en behouden van een betaalde baan.

Wij zijn een verbindende factor tussen werkzoekende, werkgever en/of opdrachtgever. Niet alleen in de aanloop naar een arbeidsovereenkomst, maar ook daarna in onze rol als jobcoach. Wij hanteren daarbij de Stam-methodiek, een werkwijze die gericht is op het doorbreken van aangeleerde hulpeloosheid, het nemen van eigen regie en empowerment.

De Stam-methodiek: gericht op het doorbreken van aangeleerde hulpeloosheid en op het nemen van eigen regie en empowerment.

Specialist op de arbeidsmarkt

Onze toegevoegde waarde voor opdrachtgevende instanties en werkgevers is dat wij opereren op het snijvlak van Onderwijs, Participatiewet, Jeugdzorg en Wmo. Omdat we goed op de hoogte zijn van de actuele wet- en regelgeving weten we welke mogelijkheden er zijn om te komen tot een kansrijk perspectief op de arbeidsmarkt. Waar mogelijk creëren we kansen door middel van zorg, scholing en training.

Stam bestaat uit een team van optimistische en bevlogen mensen dat denkt en gelooft in kansen en niet in beperkingen. In onze aanpak krijgt de klant zijn eigen jobcoach die hem of haar tijdens het traject in alles begeleidt. De jobcoach komt bij de klant thuis en inventariseert onder andere ervaringen, mogelijkheden, beperkingen en wensen.