Duinkerkenstraat 13 A

9723 BN Groningen

050-2110385

Over Tafelsmaak

Bij Tafelsmaak combineren we vakmanschap met toewijding aan zowel sociale als ecologische duurzaamheid. We zetten bewust in op sociaal ondernemerschap, waarbij we kansen bieden aan mensen met diverse achtergronden en vaardigheden, en in het bijzonder aan diegenen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zodat iedereen kan bloeien en talenten kan benutten.

Onze toewijding aan duurzaamheid gaat verder dan alleen onze producten. We beperken onze CO2-uitstoot door lokaal te produceren in Groningen en door samen te werken met lokale toeleveranciers. Dit zorgt niet alleen voor minder transport en dus minder uitstoot, maar garandeert ook de kwaliteit en duurzaamheid van onze materialen.

Bij Tafelsmaak staat kwaliteit voorop. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen, wat resulteert in meubels met een lange levensduur. En mocht je meubel na verloop van tijd een opknapbeurt nodig hebben, dan staan we klaar om het nieuw leven in te blazen.

Duurzaamheid is voor ons geen trend, maar een belofte. We minimaliseren afval door te recyclen en hergebruiken waar mogelijk. Bovendien zijn we een erkend leerbedrijf, waarbij we bijdragen aan de toekomst van vakmanschap en jong talent de kans geven om te leren en te groeien.

Onze producten mogen dan wel hun oorsprong vinden in FSC-gekeurd Europees hout, maar ze zijn in hart en nieren Nederlands. Geproduceerd met passie in Groningen, staan ze symbool voor kwaliteit en duurzaamheid

Tafelsmaak: meer dan alleen Tafels

Bij Tafelsmaak zorgen we niet alleen voor onze producten, maar ook voor onze mensen. Een gezonde, veilige en plezierige werkomgeving is voor ons van het grootste belang. We streven ernaar dat elk lid van ons team zich gewaardeerd, gezien en gehoord voelt.

Samen bouwen we aan vakmanschap en streven we naar perfectie, terwijl we diversiteit omarmen. Onze meubels zijn niet alleen mooi, maar symboliseren ook groei en kansen.

Ben jij op zoek naar een unieke meubel? Neem dan contact op en laat ons jouw gedroomde meubel tot leven brengen!