Metaallaan 255

9743 PK Groningen

050 260 61 62

Over Vanhulley

Fantastische boxershorts gemaakt van textiel met nog een (tweede) leven voor zich

Elke Vanhulley wordt gemaakt in ons naaiatelier in Groningen. Daar maken onze vrouwen fantastische boxershorts, strandshorts, slaapshorts en broekjes voor de allerkleinsten van oude overhemden en ander resttextiel. Ondertussen werken ze zelf ook aan een nieuw leven. Ze volgen een opleiding waarmee ze al snel een volgende stap kunnen zetten, hun dromen achterna. Elke Vanhulley is met liefde en lef gemaakt. Je short is niet alleen van jou, maar ook een beetje van de vrouwen. Een beetje van hullie dus ;).

Heb lef, maak het eigen en doe het met plezier.

Onze shorts worden gemaakt door vrouwen die graag willen werken. Hun enige probleem? Ze missen de juiste vooropleiding. De vrouwen doen bij ons werkervaring op. Tegelijkertijd volgen ze een jaar lang een algemene ROC-opleiding waarmee ze nog alle kanten op kunnen. Het resultaat is veel meer dan een diploma. Samen trekken we een plan voor hun volgende stap, zoals een baan, stage of vervolgopleiding. En misschien nog wel veel belangrijker: onze vrouwen vinden hun eigen kracht terug. Met elke Vanhulley zetten we een portie lef om in een dosis trots.

Ook kan je bij Vanhulley slim doen met je oude bedrijfskleding! Ze maken van oude bedrijfskleding nieuwe producten, zoals relatiegeschenken, een attentie voor een zwangere collega of goodiebags voor een speciaal evenement. Allemaal gelegenheden waar je als bedrijf een bijzonder en blijvend gebaar wil maken. Vanhulley B2B kan precies dát voor je betekenen.