Het Kwadraat, 2e verdieping Lübeckweg 2

9723 HE, Groningen

050 700 99 00

Over Voys

Zakelijke telefonie voor de leukste bedrijven

Voys levert vaste telefonie via het internet en zorgt er met haar product voor dat bedrijven kunnen bellen en optimaal bereikbaar zijn voor hun klanten. Dat doet Voys op een bijzondere manier. We werken namelijk met het Voys Model, een organisatiemodel zonder managers en functies. Deze manier van werken zorgt ervoor dat mensen het maximale uit zichzelf halen in een omgeving waarin ze vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgen. Voys gelooft dat je je zo kunt ontplooien, gelukkig kunt zijn en optimaal kunt bijdragen aan de organisatie.

Gelijkwaardig organiseren werkt, we winnen veel prijzen voor snelle groei en onze manier van organiseren. De mooiste waardering krijgen we van onze klanten die ons een gemiddeld cijfer geven van een 8.9, de hoogste klantwaardering in de telecomwereld. Inmiddels telt Voys meer dan 50 collega’s en bieden we onze diensten aan in 4 landen. Ons hoofdkantoor staat in de stad Groningen.

Zo willen we de wereld een beetje mooier maken

Om gelijkwaardige communicatie in de gehele wereld te bevorderen hebben we samen met ons zusterbedrijf Devhouse Spindle de stichting 48percent.org in het leven geroepen. Een groot deel van de wereldbevolking heeft geen toegang tot vrije communicatie. Onze stichting wil deze mensen voorzien van vrije, gelijkwaardige communicatiemogelijkheden. Zo willen we ons steentje bijdragen om de wereld een beetje mooier te maken.