21 mei 2024

🎄Vorig jaar hebben we met veel plezier een kleine pilot gedraaid met Impact Noord Kerstpakketten. Dit is goed bevallen! Dit jaar willen we het nog groter aanpakken. Daarom zijn we momenteel bezig met het peilen van de interesse voor het samenstellen en afnemen van Impact Noord Kerstpakketten. Dit is een kans voor zowel leden van Impact Noord als bedrijven en organisaties om deel te nemen aan een bijzondere kersttraditie met een positieve impact.

👉 Dus, werk je bij een bedrijf of organisatie en wil je graag jouw personeel en/of collega’s verrassen met een Impact Noord Kerstpakket? Laat het ons weten via een e-mail!

👏 Ben je lid van Vereniging Impact Noord en heb je een eigen product dat perfect zou passen in onze kerstpakketten? We horen graag van je!

Interesse? Stuur een mail naar louet@impactnoord.nl
✨ Laten we samen de feestdagen nog specialer maken met Impact Noord Kerstpakketten!


🎁 Alleen maar Groningse Schatten in je Kerstpakket?

Mocht je een kerstpakket willen met alleen maar Groningse schatten, dan kun je ook terecht bij Impact Noord lid Levi van den Berg! 

Maak dit jaar de feestdagen extra speciaal met Groningse Schatten! Ontdek hun prachtige eindejaarsgeschenken, gevuld met heerlijke lokale producten van gepassioneerde ondernemers uit het Noorden. Elk geschenk wordt zorgvuldig ingepakt door sociale werkplaatsen, waardoor je niet alleen een uniek cadeau ontvangt, maar ook bijdraagt aan sociale inclusie en SROI. Laat de liefde voor onze regio stralen met het geschenk dat je geeft. Neem vandaag nog contact op om jouw Groningse Schatten eindejaarsgeschenken te bestellen en maak de feestdagen onvergetelijk voor jezelf en anderen!