1 oktober 2021

Donderdag 30 september werd bekendgemaakt dat Impact Noord lid De Verbinding uit tien genomineerden is gekozen als een van de drie finalisten voor de Groninger Ondernemingsprijs.

Beoordeling
De afgelopen maanden besteedde de jury aan het doorlichten van de tien genomineerde bedrijven. Dat gebeurde door vakspecialisten van De Haan Advocaten & Notarissen, BDO Accountants & Adviseurs en Rabobank Stad en Midden Groningen. Ze werden beoordeeld op veertien criteria, plus voor dit jaar nog een extra coronacriterium: hoe is het bedrijf in staat zich aan te passen aan sterk veranderende omstandigheden?

Op naar de eindstreep
Eind november wordt in Martiniplaza de titel uitgereikt, maar daarvoor moet De Verbinding het eerst nog opnemen tegen Lift-Tex uit Tolbert en Next Generation Shipyards uit Lauwersoog.

Toonaangevend
De Groninger Ondernemingsprijs wordt sinds 1998 uitgereikt aan een toonaangevende onderneming in stad en ommeland. Hij ging eerder naar onder meer Witec in Stadskanaal (2019) en naar Koopman Logistics in Leek (2018). Vorig jaar werd de verkiezing vanwege corona overgeslagen.