Impact update: informatieve links die kunnen bijdragen aan je stem voor de Tweede Kamerverkiezingen 2023

16 november 2023

We delen graag enkele informatieve links met jullie, die mogelijk kunnen bijdragen aan een weloverwogen beslissing over je stem voor de aanstaande Tweede Kamerverkiezingen op 22 november.

Stem voor de natuur! Samen met een aantal wetenschappers, designers en marketeers heeft één van onze Impact Noord leden een campagne ontwikkeld voor de aankomende verkiezingen. Dit is een campagne voor de natuur. Zij hebben transparant en navolgbaar in kaart gebracht in hoeverre partijen natuurbehoud in Nederland serieus nemen. Meer info op www.stemvoordenatuur.nl
Dit initiatief is 100% vrijwillig en met hun hart gemaakt.💚 Dank aan Impact Noord lid Bart Joling van Ten Stripes voor het creëren en delen van deze campagne! 
 
Het manifest van Winst naar Waarde, (gelanceerd door Wetenschappelijk Bureau GroenLinks, de Wiardi Beckman Stichting (PvdA) en de Mr. Hans van Mierlo Stichting (D66), waarin zij een aantal hoognodige voorstellen doen om het leveren van een maatschappelijke bijdrage tot de kern van het bedrijfsmodel te maken. Lees meer over het manifest van Winst naar Waarde via deze link.  
 
Voor een analyse van het verkiezingsprogramma’s 2023 van Social Enterprise NL klik hier.
 
MVO analyseerden de verkiezingsprogramma’s voor duurzame ondernemers en dit is het resultaat (klik hier