5 april 2022

WerkPro maakt werk van kansen voor mens en maatschappij. In een duurzame samenleving doet iedereen mee en wordt ieders talent benut. We verbinden werk, welzijn en zorg: via werk met begeleiding, training en ondersteuning op meerdere levensgebieden, worden mensen sterker en zelfstandiger. Onze sociale ondernemingen bieden werkplekken en producten en diensten met maatschappelijke meerwaarde. Met 40 werklocaties en 270 medewerkers, biedt WerkPro jaarlijks ruim 2.000 mensen werk en perspectief.

Voor de locatie WerkProTon in Groningen zijn wij op zoek naar een nieuwe teammanager. WerkProTon is een verzamelgebouw met diverse projecten zoals een kringloopwinkel, houtwerkplaats, metaalwerkplaats, fietsenwerkdemontage en de bewaakte rijwielstallingen.

Als teammanager heb je een leidinggevende functie die operationeel van aard is en werk je nauw samen met de integraal manager. Als teammanager ben je verantwoordelijk voor het realiseren van financiële doelstellingen in het kader van teambegroting(en) en hou je je bezig met uitvoeren en realiseren van tactisch beleid. Daarnaast geef je op een coachende manier leiding en ondersteun je de projectleiders. Je geeft leiding aan 4 projectleiders en bent eindverantwoordelijk voor in totaal 8 FTE. Daarnaast werken er mensen via detachering, vrijwilligers en stagiairs. Belangrijk is dat de teammanager de verschillende onderdelen en personen met elkaar verbindt.

Meer weten over deze baan en de kenmerken van de persoon die WerkPro zoekt? Hier vind je de vacature