Ben jij een impact ondernemer en kan je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van sparring partners of expertise? Neem dan eens contact met ons op. Impact Noord is een vereniging van ondernemers die (maatschappelijke) impact als doel hebben, waardoor we veel kennis in huis hebben. Naast onze leden hebben we een sterk netwerk van bedrijven, overheden en kennisinstellingen die ondernemen met impact willen stimuleren.

Windkracht 5 - ondersteuningsprogramma voor startende impact ondernemers

Windkracht 5 is een ondersteuningsprogramma voor startende sociaal ondernemers in Noord-Nederland. Het programma is ontwikkeld door Buro Bries en moet startende sociaal ondernemers ondersteunen in het opbouwen van een rendabele, impact-gedreven onderneming.
Het programma Windkracht 5 duurt een half jaar en bestaat uit een gezamenlijk weekend en een wekelijkse themadag. Tijdens de themadagen worden masterclasses, lezingen, coaching en workshops gegeven en gaan de ondernemers met de praktijk aan de slag.
Het programma omvat de thema’s:
– Waardepropositie + businessmodellen opzetten;
– Bedrijfsvoering;
– Marketing;
– Professionele ontwikkeling van de ondernemer;
– Impactmeting;
– Individuele coaching.

Startende ondernemers uit Groningen hebben extra geluk, omdat zij van de provincie Groningen een subsidie kunnen krijgen van 50% voor het volgen van dit ontwikkelingsprogramma.

De eerste editie van Windkracht 5 start in januari 2019 en er zijn nog plekken beschikbaar.
Voor meer informatie, neem contact op met Erik Doorenspleet: erik@burobries.nl