24 mei 2019

Marco Agema (lid Impact Noord) gaat binnenkort met een snackwagen van Snackbar van de Toekomst door het land rijden. Met deze wagen wil de voormalige cafetariahouder onder meer snackverkopende ondernemers bewegen bewustere keuzes te maken.

De snackwagen van de Snackbar van de Toekomst is 7 meter lang, en heeft onder meer een frituur, een bakplaat en een steamer. Nog deze maand gaat Agema met de wagen de weg op voor een proefperiode. Volgende week wordt de wagen afgeleverd.

De snackwagen is de volgende stap in zijn streven om zijn boodschap bij zoveel mogelijk partijen te laten landen. ‘Die wagen is tastbaar en kan op veel verschillende plekken komen. Ik kan massa draaien, maar ook heel subtiel mijn boodschap vertellen.’

Frituurfestival Groningen

De Snackbar van de Toekomst is met de wagen onder meer aanwezig op Het Frituurfestival in Groningen, op 2 juni. De officiële kick-off van de snackwagen is op 8 juli in de Mediacentrale in Groningen. Daarna is de wagen onder meer te vinden op Welcome to The Village, van 17 tot en met 21 juli in Leeuwarden.

Meer lezen? Bekijk dan het artikel van snackkoerier.nl

Foto: VanVlietFotografie